3. september 2014

Esimene päev

Poole tänasest päevast veetsin lennukis, aga pealelõunal jõudsin lõpuks oma sihtkohta. Peab mainima, et lennusõit polnudki nii jube, kui oleks arvanud. Kahetsesin ainult, et kandsin Amsterdamis seda jubedat seljakotti endal seljas ja pidin seetõttu seljavaludes kannatama. Õhtul enne lennukile minekut selgus, et üks TTÜ tudeng, kes ka Kuala Lumpuri pidi tulema, on minuga samal lennul, mis muutis ka kogu asja veidi meeldivamaks.
Autosõit lennujaamast Malaisia pealinna Kuala Lumpuri kestis päris kaua, aga selle jooksul nägin, miks siiatulek oli hea mõte - imetlusega jälgisin kaunist rohelust, rohkeid palme ja mõnusaid kiirteid.
Hiljem otsustasime Eesti ja Portugali poisiga natukene uue linna ja Malaisia köögiga tutvust teha. Mõlemad jätsid hea mulje, kuid harjumine võtab aega - terava toiduga küllap veidi vähem, kuid kiired ja rahvarohked linnatänavad kõrgete hoonetega on väga erinevad Tallinna elust. Loomulikult vajab harjumist ka vasakpoolne liiklus. Täna sain aga teada, et foori vaatamise asemel on otstarbekam kasutada tee ületamisel lihtsalt oma kätt ja enesekindlust.

Muide - külalistemajas, kus praegu ööbin, ei ole internetti, seega postitan oma postitused ühe korraga siis, kui lõpuks internetti pääsen.

Ja pilte ka:

 
Väike vaade Amsterdami kanalile.

Esimesel õhtul soovisin puhkamise asemel näha ilusaid Petronase torne :)


Selline korter on mul praegu külalistemajas. Lisaks veel mu tuba, millest ei hakanud pilti tegema.

Ja vaade külalistemajast. Kahjuks pole mu aken sealpool, kust torne näeksin.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar