7. september 2014

Viies päev

Tänane päev algas väga varakult ülikoolis. Sealt liikusime teiste vahetustudengitega ja jaapanlaste grupiga Malacca suunas. Pidavat olema ütlus, et Malaisiat ei saa külastada Malaccat külastamata. Üks linnuke sai siis tehtud. Linn ise tundus esialgu palju ilusam kui Kuala Lumpur, kuid tee peal nägin, et ka KL-s on mul veel väga palju avastada jäänud. Temperatuur oli Malaccas kõrgem ja ilm palju päikselisem. Sellest sain aru alles siis, kui peeglist oma kaunist päevitust nägin. Loodetavasti saan selle varsti normaalseks muuta.
Tagasiteel sattusime ummikutesse, mis andis hea võimaluse rääkida Malaisia ja Eesti erinevustest ja sain ise ka veidi targemaks. Lisaks sellele tegime plaane edasisteks lühireisideks.
Õhtul peale Petronase tornide all söömist tulime suure seltskonnaga itaallaste korterisse, samasse kohta, kus minagi elan. Selgitasin Jeemeni poistele, kus täpselt asub Eesti ja vaatasin, kuidas Jeemeni ja Portugali poiss võidu kätekõverdusi tegid.
Kaunis mošee mereäärses Malaccas.

Loomulikult pidime mošeesse minnes end kinni katma ja selle jaoks pakuti meile kauneid rüüsid. Naised ei pääsenud ka juuste kinnikatmisest.
(Tegemist pole küll kõige õnnestunuma pildiga, kuna portugaallane Celso üritab mingit imelikku nägu teha.)


Üks selfie ka.
Malaccas tekkis väga euroopalik tunne, kuna tegemist on endise Portugali kolooniaga. Taustal olev punaste hoonetega ala on ehitatud ka hollandlaste poolt.

Väidetavalt pidi see olema alligaator, aga kahtlesime selles natuke. Arvasime, et pigem on tegemist komodovaraniga.

Malaccas on väga erilised "taksod".


Kiisusid on igalpool väga palju. Kahjuks ei tahtnud neist kahest kumbki mulle poseerida.

Ja siis tagasi Kuala Lumpuri.

Poisid selgitavad, kumb on tugevam. Itaallased elavad eemalt kaasa. Huvitav küll - kumb võitis?

1 kommentaar: