31. august 2014

Sissejuhatuseks

Üks lühike aga tore päev Amsterdamis oli tõenäoliselt hea sissejuhatus järgnevaks kümneks kuuks. Mingil põhjusel oli terve päev kuidagi väga kodune tunne. Võib-olla on asi selles, et Euroopa tundub mulle praegu, enne 12-tunnist lendu maailma teise otsa, väga väike.
Amsterdamis nautisin ilusaid kanalivaateid ja kõndimist kitsatel, kuid kaunitel linnatänavatel. Vaatasin ära ka põhilised vaatamisväärsused, mis ei eelda korralikumat süvenemist. Muuseumid ja coffeshop'id jäävad siis järgmiseks korraks, kui tulen Amsterdami juba pikemaks ajaks.
Loomulikult näidati mulle ka Punaste laternate rajooni, mis oli pühapäeva pärastlõunale sobilikult väga vaikne ja nägi eemalt välja justkui tavaline kanal. Õnneks Siniste laternate rajoon jäi seekord avastamata.
Päeva lõpuks, kui eelneva öö ärkvelolek hakkas kõige tugevamat mõju avaldama, otsustasin kohalikust tuttavaga kanalituurile minna. Targemaks saime me mõlemad, aga olen päris kindel, et paljud olulised faktid läksid minust kauge kaarega mööda, kuna kulutasin oma niigi vähest energiat une tõrjumiseks.
Ja nüüd istun lennujaamas ja ootan väikse hirmuga järgmist lendu. Alla kahe tunni veel..
Pildimaterjaliga seoses on asjalood kehvad. Üritasin natuke selfie'sid teha, aga midagi väga ilusat neist ei tulnud. Üritan edaspidi tublim olla.

#klgoestokl

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar