27. september 2014

Kahekümne seitsmes päev

Inimene harjub ikka kõigega. Võrdlen pidevalt Kuala Lumpuri Tallinnaga ja leian alati palju miinuseid, aga tegelikult on siin ka palju positiivset ja olen täitsa rahul.
Kolmapäeva õhtul käisime peale ülikooli (öösel) traditsiooniliselt kursakaaslastega söömas. Avastasin jälle palju uusi söögikohti, kuhu küll üksinda pimedas ei läheks, aga teistega koos võiks teinekordki minna. Söök on siinsetes restoranides ikka väga hea ja odav, seega pole kodus kokkamisel mingit mõtet.
Neljapäeval sain lõpuks kätte oma üliõpilaskaardi ja sellega on ametlikult minu eesnime teine osa unustatud - Malaisias olengi ma lihtsalt Kadri. Sellega seoses sain ka huvitava komplimendi, mille kohaselt olen ma ise kaunis, aga nimi on küll lihtsalt jube. Õnneks saab mind ka lihtsalt KL-ks kutsuda, mis on kõigile väga mugav.
Samal õhtul toimus ülikoolis Meet & Greet Business School'i magistritudengitele ja õppejõududele. Pean mainima, et ürituse korraldus jättis väga soovida, aga lõpus tundsid kõik end vabalt ja positiivne õhkkond jättis kokkuvõttes ikka hea mulje.
Sel nädalal oli mu esimene Malaisia keele tund, mis näitas, et see keel pole ikkagi nii kerge, kui oleksin arvanud. Õnneks pole vahetustudengitel selles aines eksamit, mistõttu peaksin ikkagi hakkama saama.
Täna toimus ülikooli lõpetajate jaoks tseremoonia. Tegelikult on see kahepäevane üritus Putrajayas ehk väljaspool Kuala Lumpuri, kuid mina võtsin osa vaid täna. Koos minuga olid ka portugaallane Celso, itaallane Gabriele ja sakslane Andy. Kahjuks on teised üritusel homme. Täna nägin, et ürituse korraldus oli jälle natukene kummaline, aga õnneks ei pidanud me tervet päeva keskuses (Putrajaya International Convention Centre) veetma ja läksime linna peale ringi vaatama.

Putrajaya erineb Kuala Lumpurist oluliselt, küll aga pidavat see Malaisia linnadest kõige enam meenutama Singapuri.

Putrajayas on mingil kummalisel põhjusel väga palju sildasid.

Vahepeal peitsime end päikese eest ära.

Mošeesid oli mitmesuguseid.

Ka rüüd olid erinevad.

Vahepeal vaatasime peaministri kontorit..

Ja siis nägime veel, kuivõrd erineb see linnake Kuala Lumpurist.

Üks pilt UniKL rahvusvahelise osakonna putkast ka.

Muide - soetasime eile lennupiletid järgmiseks reisiks, mis toimub juba järgmisel nädalavahetusel. Seega võib loota, et saan natukene põnevaid pilte jälle üles riputada.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar