12. juuli 2015

Viimased päevad

Peale Bangkokist saabumist jäi mul Malaisias veel üks nädal, mille jooksul tahtsin veel kõigi sõpradega võimalikult palju koos aega veeta ja samal ajal teha ka viimased ostud. Kahjuks oli see nädal üks osake Ramadanist, mistõttu tahtsid suurem osa sõbrad kohtuda eelkõige õhtuti ja keeruline oli kõiki näha.
Esimene päev oli üks suur jooksmine, et jõuda kõigepealt ülikooli külalistemajja ja seejärel käia oma kohritel järgi. Lennujaamas veedetud öö andis kõvasti tunda, mistõttu õhtul enam energiat ei olnud ja pidin kohtumised edasi lükkama. Ja siis algas see kurb nädalakene paljude kohtumistega. 
Neljapäeval sõin õhtust Malaisia poisi Adamiga ning hiljem kutsus Iraani poiss Sam mu oma sõpradega kinno. Reedel õhtustasin Faridi, Khadija, Sameeri ja Mohamadiga. Peale seda otsustasin Sami ja Pouriaga minna CouchSurfingu kohtumisele, mis osutus väga põnevaks. Kohtusin seal kahe eestlasega, kes Malaisiasse seiklema olid tulnud. Nii mina kui nemad olid väga üllatunud :) Hiljem tegin tutvust ühe klubiga, kus Sam fotograaf pidi olema, - Rootz, kuhu varem jõudnud ei olnudki. 

Sam ja Pouria

CouchSurferid

Sam ja väga udune pilt :D

Järgmisel päeval oli plaan õhtustada Malaisia tüdrukutega, kuid kahjuks jäi see ära. Selle asemel otsustasin ära kasutada seda, et olin suures korteris täiesti üksinda ja kutsusin paar inimest enda juurde "peole". Välja kujunes aga rahulik õhtu Sami, Pouria ja teise Samiga - Kanada tüdruk, kellega olin alles paar päeva varem tutvunud. Hiljem pidi Sam samas klubis töötama, seega läksime jälle sinna. 
Pühapäeval pidi Farina tagasi Kuala Lumpuri tulema, kuid jäi oma lennust maha. Õhtul aga käisin sellest hoolimata õhtustamas ühe oma kursaõe ning tema ema ja sõbrannadega. Sõime väga palju traditsioonilist toitu. Sama-aegselt toimus õhtusöök ka George'i juures, kuhu olin samuti kutsutud. Läksin sinna aga hiljem ja veetsin mõnusasti aega George, tema tüdruku Chloe'iga ning toreda Ukraina paarikesega - kõik soovisid, et ma ikka õigepea tagasi läheks ja nende plaanidega liituks.


Esmaspäeval kohtusin imetoredate bakatudengitega, kellega koos prantsuse keelt õppisin ja community service projektides osalesime. Hiljem kohvitasin Malaisia tüdrukute Anise ja Ejah-ga, kellega õhtusöök laupäeval ära jäi.

Kõige jutukam tüdruk tervel bakakursusel - Dina


Kui Dina lahkus, jäin natukeseks poistega üksi ja see vajas kindlasti pilti.

Ja nii jõudis kätte teisipäev, 30. juuni, kolmesaja kolmas ja ühtlasi viimane päev. Tegelesin veel viimaste ostudega ning ülikooli dokumentidega. See oli hea võimalus taas näha neid suurepäraseid inimesi UniKL rahvusvahelisest osakonnast. Peale viimaste asjade pakkimist oli aeg koos Farinaga minna KL Sentralisse, kus kohtusime Faridi ja Khadijaga. Sõime õhtust ja oligi aeg minna lennujaama. Õnneks läksin sinna koos Farinaga, kuna ta läks samal ajal oma kodulinna. Lennujaamas üllatasid mind veel Anis ja Ejah, mis muidugi kogu selle õhtu veel kurvemaks muutis. Aga midagi ei jäänud üle - pidin lihtsalt lennukile minema, kuigi see oli viimane asi, mida teha soovisin.


Imelised

Üks vaade, mida ma igatsema jään..

..ja vaid mõned inimesed, keda väga igatsema jään.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar